Начало arrow Текущи покани arrow Покана по програма за развитие на селските райони  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Покана по програма за развитие на селските райони Печат
01 август 2009

64Министерство на земеделието и храните набира проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по под-мярка 431-2 „Придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответната територия за потенциални местни инициативни групи (2007-2009)” от Програмата за развитие на земеделието и селските райони 2007-2013 г.

Схемата за безвъзмездна финансова помощ по мярка 431-2 се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР).
Кандидатите трябва да бъдат регистрирани и прилагат проекта на територията на селските райони и могат да бъдат:
1. общини;
2. юридически лица с нестопанска цел;
3. юридически лица, регистрирани по Търговския закон и Закона за кооперациите.

Началната дата за подаване на заявления за подпомагане е 01 юли 2009 г.
Крайният срок за подаване на заявления за подпомагане е 04 септември 2009 г., 17.00 часа.

Документи се приемат на следния адрес: гр. София, бул. „Христо Ботев” № 55, Министерство на земеделието и храните, до Управляващия орган на ПРСР – дирекция „Развитие на селските райони”, отдел „Селски райони и местни инициативи”.
Пълният комплект от документи, Указания за попълване на заявлението за подпомагане и Наредбата за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по под-мярка „Придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответните територии за потенциални местни инициативни групи в селските райони” от Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 г. са публикувани на интернет адрес: http://www.mzh.government.bg в рубрика „ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ”, под-рубрика „Наредби публикувани в Държавен вестник” и под-рубрика „Документи по мерки от Ос 4 - ЛИДЕР”, бутон „Обяви, покани и документи ”.
За допълнителна информация и въпроси: Дирекция „Развитие на селските райони”, отдел „Селски райони и местни инициативи”, електронен адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Източник: http://www.mzh.government.bg

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside