Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс “Музика срещу бедността”  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Конкурс “Музика срещу бедността” Печат
10 юли 2009

Конкурсът „Музика срещу бедността“ 2009 има за цел да даде на младите граждани на Европейския съюз възможност да обмислят фундаменталната роля на ЕС в борбата с бедността в световен мащаб като изпратят песен, която отразява тази тема. Песента трябва да съдържа послание за борбата срещу бедността или за сътрудничество за развитие.

Песните трябва да бъдат изпратени на  страницата на конкурса „Музика срещу бедността“ преди 31 август 2009 г., 23:59:59 ч. централноевропейско време. Ще бъде разрешено да се гласува до 12 септември 2009 г., 12:00 ч. централноевропейско време. Участниците могат да гласуват колкото пъти желаят, но не повече от веднъж на ден. Победителите ще бъдат обявени на интернет страницата във вторник, 15 септември 2009 г.

Победителите в конкурса ще получат възможност за професионален запис на изпълнената от тях песен в професионално студио. Освен това, те ще бъдат поканени да участват в Европейските дни на развитието в Стокхолм от 22 до 24 октомври 2009 г. Организацията и разноските по пътуването и настаняването ще бъдат поети от Европейската комисия.

В този конкурс могат да вземат участие граждани на Европейския съюз от 15 до 30 годишна възраст. Лицата, които към момента на кандидатстване не са навършили 18 години, трябва да получат писмено съгласие от свой родител или настойник преди песента да се приеме за отговаряща на изискванията. Всяка композиция трябва да бъде оригинална.

Допълнителна информация

Интернет-страница на конкурса

Условия за участие
 
Facebook група на инициативата

Източник:  Представителство на ЕК

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside