Начало arrow Текущи покани arrow Информационна кампания по програма за развитие на селските региони  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Информационна кампания по програма за развитие на селските региони Печат
29 юни 2009

seloОт 1 юни стартира мащабна национална информационна кампания по Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013.

Кампанията ще продължи до месец ноември и се провежда по линия на Техническата помощ към Програмата. В нея са включени три групи семинари, които ще текат едновременно на регионално, областно и общинско ниво, както следва:

Първата група семинари ще се проведат в 6-те региона на планиране, като в тях ще вземат участие служители Министерство на земеделието и храните, както и от областните дирекции „Земеделие” и общинските служби по земеделие.

Втора група семинари ще включва 28 областни семинара при същия дневен ред с участието на регионалните служби на МЗХ и на Разплащателната агенция, както и на служителите на общинските администрации, отговарящи за подготовката на проекти в общините.selo2

Третата група семинари ще включва провеждане на 60 общински семинара, предвидени за потенциалните бенефициенти по Програмата – общини, неправителствени организации, фермери, читалища.

Четвърта група семинари ще включва 28 семинара на тема „Същност и прилагане на подхода ЛИДЕР по Програмата за развитие на селските райони (2007 – 2013)”


Източник: Министерство на земеделието и храните

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside