Начало arrow Текущи покани arrow Единният информационен портал – с нови възможности  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Единният информационен портал – с нови възможности Печат
30 юни 2009

От 5 юни 2009 г. единният информационен портал за средствата от Структурните инструменти на ЕС  http://www.eufunds.bg/ вече е с нова визия и разширени функционални възможности.

Оптимизирана е структурата на съдържанието на сайта, като информацията е групирана по начин, който позволява по-лесен и бърз достъп на потребителите до нея.

Въведена е новата рубрика "Европейските фондове в твоя регион", чиято цел е да показва реалното проявление на средствата от ЕС и ползите от реализираните проекти за подобряване на живота на българските граждани. Внедрена е интерактивна карта на България, чрез която могат да се визуализират успешни проекти, реализирани на територията на избраната община.
В съответствие с изискванията на ЕК за публичност и информация в обновения сайт е поставен акцент върху публикуването на списъци с бенефициенти и одобрени проекти по Оперативните програми.

В отделна рубрика са обособени всички нормативни документи, указания и ръководства за работа с европейските фондове, включително третирането на специфични въпроси като ДДС и държавни помощи.

Подобрената функционалност дава възможност за автоматичен абонамент за получаване на актуални новини, публикувани на сайта.

Единният информационен портал е най-големият информационен източник по въпросите на европейските фондове в България. На него се публикува актуална информация свързана с обяви за набиране на проектни предложения, изпълнение на Оперативните програми, нормативни документи и ръководства и добри практики, свързани с усвояването на средствата от ЕС.

Източник: http://www.eufunds.bg/

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside