Начало  
Летен лагер по предприемачество през юли в Боженци Печат
20 май 2022
6Младежки лагер по основи на икономиката и бизнеса ще се проведе от 19 до 23 юли тази година в Боженци.
Участие могат да вземат ученици от 15 до 19 години от областите Габрово и Ловеч.


Лагерът дава разбиране за основните икономически принципи, европейските ценности, светът на пазарната икономика и ролята на предприемача. Участниците в него ще развият предприемачески мироглед, креативно мислене, увереност в собствените сили, умения да формират поглед за света, като място изпълнено с възможности.

6-2Учебното съдържание е разработено от Фондация Бауерзакс , популярна със създадената през 2015 г. образователна програма „Предприемачът като откривател“.
Чрез игрови ситуации участниците ще провокират своя предприемачески потенциал, ще преминат през предизвикателството да работят в екип, ще се срещнат с успешни предприемачи и хора от света на бизнеса, ще получат професионална диагностика от психолози на своя талант, както и сертификат за преминато обучение.

Лагерът ще се проведе от 19 до 23 юли 2022 г., участниците ще са настанени в къщи за гости в МАИР „Боженци“ на пълен пансион – нощувки, закуски, обяди и вечери.
Предвижда се 10 участници да бъдат от област Габрово и 10 участници – от област Ловеч.


За участниците от Габрово, таксата е 170 лева, благодарение на спонсорството на две габровски фирми – Принц ООД и АМК Задвижваща и управляваща техника ЕООД.

6-3Таксата за участниците от Ловешка област е 270 лв.
Записването продължава до набирането на необходимата бройка от по 10 ученици от двете област.
Записването става чрез попълване на заявка. Срокът за изпращане е до 15 юни 2022 г. на ел. адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Общи условия за участие

Лагерът се реализира в партньорство между Европейски информационен център „Европа директно – Габрово“, Областен информационен център – Габрово и Фондация Бауерзакс.

Източник: Европа директно - Габрово
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside