Начало arrow Новини arrow Възможност за безплатно повишаване на квалификацията на инженерни и технически кадри  
Възможност за безплатно повишаване на квалификацията на инженерни и технически кадри Печат
19 април 2022
6Габровска търговско-промишлена палата е партньор в проект на Техническия университет Габрово, финансиран от ЕК по програма Еразъм+.
В рамките на проект “Общност за повишаване на квалификацията на инженерно-техническия персонал чрез активно учене (allCUTE)” се разработва платформа и се създават подходящи материали за повишаване на квалификацията на инженерните и техническите кадри от региона.

В рамките на проекта се разработва платформа и се създават подходящи материали за повишаване на квалификацията на инженерните и техническите кадри от региона.

Предвижда се в периода края на май – началото на юни 2022 г. да се проведат безплатни пилотни обучения на една група от 6-8 техници и една група 6-8 инженери по създадените обучителни материали.

Продължителността на курсовете е 3-5 дни. Областите, които са подбрани за курсовете, са резултат на мащабно проучване в страните на партньорите за нуждите на фирмите.
Разработени са 8 курса за техници и 6 курса за инженери.

6Учебен план - съдържанието на обучението по всяка тема.

Фирмите от региона могат да  заявят интерес като попълнят Картата за интерес до 30 април 2022 г. и я изпратят на мейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите с тема обучение allCUTE.


Темите на пилотните курсове ще бъдат определени на база най-много постъпили заявки.

Източник: ГТПП/Европа директно Габрово
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside