Начало arrow Новини arrow Регионален форум „ИНДУСТРИЯ 4.0 – ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“  
Регионален форум „ИНДУСТРИЯ 4.0 – ВЪЗМОЖНОСТИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“ Печат
25 септември 2021
1
На 30 септември 2021 г. от 10 часа в Конферентната зала на хотел Мак в Габрово ще се проведе регионален форум „Индустрия 4.0 – възможности и предизвикателства“.
Ще бъдат представени възможностите, които са създадени в Габрово, за въвеждане на иновации в МСП и публичната среда, както и за подготовката на младите хора и заетите в индустрията за посрещане на тези предизвикателства. На място участниците ще могат да се запознаят и с разработената система за наблюдение на въздуха в градовете, както и с приложение на 3D технологии при проектиране на детайли в машиностроенето.

Заради противоепидемичните мерки форумът ще се проведе като хибридно събитие – присъствено на ограничен брой участници от страната и през платформата ZOOM.

Предварителна програма, покана и заявка за участие са прикачени към новината.

Каним представители на фирми и публични институции от Габровска и Ловешка област да се регистрират за участие през платформата ZOOM до 17 часа на 28 септември.

Регистриралите се участници ще получат линк и инструкции за включване към събитието.

Регистрационните форми изпращайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

За допълнителна информация:
Галина Михнева, Ганка Бакалова
e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
тел. 066 80 31 42.

Организатори на форума са Европейски център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово и Габровска търговско-промишлена палата, Община Габрово, Регионален иновационен център „Амбициозно Габрово“с активното съдействие на Технически университет Габрово Българска търговско-промишлена палата и Регионално сдружение на общините „Централна Стара планина“.

Предварителна програма

Покана

Заявка за участие
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside