Начало arrow Новини arrow Обществени консултации на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“  
Обществени консултации на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ Печат
24 август 2021
Министерство на икономиката публикува за обществени консултации проекта на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ (ПКИП) за периода 2021-2027 г.

ПКИП е пряко насочена към постигането на интелигентен и устойчив растеж на българската икономика, както и осъществяването на индустриална и цифрова трансформация.
Основна целева група на програмата са предприятията с фокус върху малките и средните предприятия.
Програмата е структурирана в два приоритета: Приоритет 1 „Иновации и растеж“ и Приоритет 2 „Кръгова икономика“ като всеки един от тях е насочена към справяне с предизвикателства в конкретни области, които са ключови за развитието на икономиката и по отношение на които страната следва да положи усилия.

Проектът на програма можете да видите тук , а презентация на програмата може да бъде намерена тук .

До 18.09.2021 г. всички заинтересовани лица може да отправят предложения и становища по проекта на програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027 (ПКИП) на електронен адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Предвидено е провеждане на обществено обсъждане на програмата и в реално време в електронна среда като допълнително ще бъде публикувана информация за датата и часа на срещата.

Източник: www.eufunds.bg
4
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside