Начало arrow Събития arrow Седмица на здравословното хранене и спорта  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
За нас
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му? Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Седмица на здравословното хранене и спорта Печат
16 ноември 2020
edТази година поради обявената епидемиологична обстановка и все по-влошаващата се ситуация в областта традиционният Ден на здравословното хранене и спорта прерастна в Седмица на здравословното хранене и спорта.
 
В периода 3 -11 ноември 2020 г. третокласници и четвъртокласници от 28 класа от Габровска област се включиха в Седмицата на здравословното хранен и спорта. Всеки клас поотделно подготви сам материалите си и проведе образователната игра, изпратена от организаторите, нарисуваха плакати, посветени на здравословното хранене, проведоха спортните състезания, подготвени им от г-жа Таня Горанова от РУО. Всички трябваше да документират провеждането със снимки, които да изпратят на организаторите. Получихме много снимки, презентации, филм, които показват с какъв ентусиазъм и желание децата са се включили в игрите. Проявили са много въображение при направа на плакатите, част от класовете са провели и други образователните игри.

На общо онлайн събитие показахме постиженията на децата, поздравихме преподавателите и учениците за всичко, което са направили на място, обявихме наградите.

Тази година нямаше състезание между училищата. Новият регламент даде възможност на всички ученици да се включат в Седмицата на здравословното хранене и спорта, посланията да достигнат до много повече деца.

Организаторите - Европейски информационен център „Европа директно“ при Габровската търговско-промишлена палата и Регионално управление на образованието Габрово; възнаградиха усилията на всички деца. Всички класове, които участваха в Седмицата, получиха награди.
 
Снимки от събитието: тук и тук

Презентация на събитието: тук

Източник: Европа Директно Габрово, Регионално управление на образованието Габрово
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside