Начало arrow Текущи покани arrow Публично обсъждане на проект на насоки за кандидатстване по процедура „Пътна безопасност”  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
За нас
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му? Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Публично обсъждане на проект на насоки за кандидатстване по процедура „Пътна безопасност” Печат
18 март 2020
6-1Управляващият орган на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 обявява за публично обсъждане проект на Насоки за кандидатстване по процедура BG16RFOP001-7.002 „Пътна безопасност” по приоритетна ос 7 „Регионална пътна инфраструктура“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020.

Предвиденият бюджет по процедурата е в размер на 2,092 млн. лв., с конкретен бенефициент Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ и допустим партньор Агенция „Пътна инфраструктура“.
Крайният срок за подаване на проектно предложение е 29 май 2020 г.

6-2Основната цел на процедурата е подобряване на безопасността на движението по пътищата от първи, втори и трети клас на републиканската пътна мрежа, посредством изграждане и внедряване на мерки и дейности за повишаване на пътната безопасност по пътищата, в т.ч. интелигентни транспортни системи и иновативни решения. Съоръженията ще бъдат разположени в критични точки, определени на база на допълнителни анализи за приоритизиране на обектите въз основа на данни за пътнотранспортните произшествия, данни за транспортното натоварване, специфични климатични условия и др.
Посочените мерки са насочени към намаляване на риска от настъпване на пътнотранспортни произшествия и по този начин допринасят за намаляване на пътнотранспортния травматизъм в страната.
Проектът на Насоки за кандидатстване по процедурата и приложенията към тях се публикуват на основание чл. 26, ал. 5 от ЗУСЕСИФ.
Предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат в срок до 17:30 ч. на 24.03.2020 г. (включително), по официален път или на следната електронна поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите , както и в модула за електронно кандидатстване на информационната система ИСУН 2020: https://eumis2020.government.bg

Проектът на Насоки за кандидатстване, заедно с приложенията към него, са публикувани на интернет сайта на програмата www.bgregio.eu

Източник: УО на ОПРР
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside