Начало arrow Събития arrow Среща с младежи за бъдещите европейски проекти в Трявна  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
За нас
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му? Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Среща с младежи за бъдещите европейски проекти в Трявна Печат
20 февруари 2020
88-1Заместник кметът на община Трявна Марин Маринов се срещна с ученици от Средното училище „Петко Рачев Славейков“. Те бяха участници в поредицата от събития на тема „Европа в моя град: промяната в Габрово, Севлиево, Трявна“, започнали през есента на 2019 година като съвместна инициатива на Европейски информационен център „Европа директно“, Областен информационен център - Габрово и Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“.

Маринела Събева – управител на ОИЦ Габрово, представи етапите на инициативата „Европа в моя град: промяната в Трявна“ и случилото се до момента: изложба с най-добрите проекти на общините Габрово, Севлиево и Трявна; състезание „Селфи с Европа“ и дискусия за обекти, които да бъдат изградени с европейски средства през следващия програмен период. Като един своеобразен младежки общински съвет (срещата беше в залата на Общински съвет Трявна) участниците представиха на зам. кмета своите идеи и предложения за бъдещето на Трявна.
Те получиха информация за хода на изпълнението на част от тях, идеите на общинска администрация за бъдещи проекти и включването на младите хора в общественото им обсъждане, както и в различни доброволчески инициативи.

Срещата беше организирана от ОИЦ – Габрово и на нея присъстваха ръководителите на „Европа директно“ Габрово и Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“. Тя се превърна в емоционален диалог относно бъдещето на красивия балкански град, което трябва да бъде градено с общи усилия, споделена обич и отговорност от неговите жители – малки и големи.

Източник: Европа директно Габрово, ОИЦ Габрово
8-28-3
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside