Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс Проект на Годината 2019 в социалната сфера  
Конкурс Проект на Годината 2019 в социалната сфера Печат
22 януари 2020
1Всяка година в България се реализират множество интересни и ефективни проекти. Всеки един от тях е дело на екип, вложил много за успешното му изпълнение. За всички нас е важно да отдадем публично признание на хората и организациите, които помагат на другите за да бъде животът им по-лесен, а България по-добро място за живеене. Дарителските кампании и организации, финансиращите програми и събраните средства не могат да променят живота ни без ежедневната, целенасочена и професионална работа на многобройните мотивирани и отговорни за общността си хора.

В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през 2019 година са изпълнявали проект за участие, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора или общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.
Както винаги номинираните проекти ще бъдат оценени по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

2Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица чрез попълването на Формуляр за представяне .

Очакваме вашите номинации до 20 февруари 2020 година
по електронна поща, на адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
или
с обикновена поща на адрес: Проект на Годината 2020, Фондация Лале, ул. Река Осъм 1, an. 2, София 1124.

Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен в интернет страницата на Фондацията. Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония в края на март 2020 година.

Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов.

Източник: Фондация Лале
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside