Начало  
Безплатно онлайн обучение „ЕВРОПА ПРЕДЛАГА! АЗ МОГА!” Печат
10 октомври 2018
6Сдружение “Европейски информационен център”, с подкрепата на Агенция по заетостта,  кани младежи на възраст 17-29 години от цялата страна да се включат в онлайн обучение „ ЕВРОПА ПРЕДЛАГА ! АЗ МОГА!”, което ще се състои в периода 15 октомври 2018 г. –  17 декември 2018 г.

Курсът включва модули, ориентирани към повишаване на знания и придобиване на умения за заетост и кариерно развитие, за по-добро позициониране на пазара на труда в контекста на усилията на ЕК, свързани със създаване на нови работни места, икономически растеж и развитие.
Сред разглежданите теми и практически задачи са: планиране на кариерата, управление на времето, управление и водене на екип, писане на CV, мотивационно писмо и бизнес предложение;  подготовка, явяване и представяне на интервю, възможности за кариерно развитие, обучение и стажове в Европа, мрежа EURES, възможности за трансгранична трудова заетост, програми за младежка заетост, полезни електронни ресурси и платформи за работа.

Обучението ще се проведе изцяло онлайн в специализирана платформа за дистанционно обучение, която позволява обучаемите да работят индивидуално по учебния материал във време, удобно за тях.
6Курсът е разработен от експерти в областта на неформалното обучение и университетски преподаватели.
Обучението приключва с електронен Сертификат.

Включването в обучението се реализира чрез попълването на Формуляр за включване  – www.europeinfocentre.bg .
При успешна регистрация ще получите съобщение на електронната си поща.

Краен срок за попълване на формуляра: 12 октомври 2018 г.

Обучението е напълно безплатно и се реализира от Европейски информационен център- Европа Директно, гр. Велико Търново.

Източник: Европа директно - В. Търново
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside