Начало arrow Събития arrow Габровски фирми на панаира в Хановер  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
За нас
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му? Искате ли да научите повече за Европейския съюз и да участвате в дискусия за бъдещето му?
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Габровски фирми на панаира в Хановер Печат
06 май 2018
 
7
7
 7
 
 
 
 
 
 
Делегация, организирана от Клъстер Подемна техника, посети Международния панаир за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE`2018, който се проведе в гр. Хановер, Германия, в периода от 23 до 27 април 2018 г.

Това е най-голямото и значимо събитие в областта на индустриалните технологии и оборудване в света.

Делегацията се организира и финансира по проект "Развитие и интернационализация на Клъстер Подемна техника", финансиран по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, и бе ръководена от главния секретар на БТПП Васил Тодоров. В делегацията бяха включени: ректорът на Техническия университет – Габрово проф. Райчо Иларионов, директорът на Института по механика към БАН проф. Васил Кавърджиков, както и представители на фирмите от Габровска област - Подем Габрово ЕООД, Теспом АД, , МВ Янтра АД, Бултраф ЕООД, Балканско ехо ЕООД, Металик БиСиПи АД, Фортуна 1 ЕТ, заедно със Складова техника АД, Нови търговски системи ЕООД и Браншова камара на производителите и търговците на телфери и кранове.
Бяха посетени и експозициите на CeMAT - водещо изложение за интралогистика, като част от Hannover Messe, организирано под мотото „Логистика 4.0 среща Индустрия 4.0“. В рамките на това изложение в сегмента на подемната техника - 342 фирми от цял свят представиха различни модификации на телфери, кранове, ръчни подемни механизми, складова техника, мото и електрокари.
Участниците в делегацията посетиха и щандовете на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, както и на Елпром Харманли, Елпром Троян и Група технология на металите.

Източник: Клъстер Подемна техника
 777
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside