Начало arrow Събития arrow Старопланински срещи с Еразъм+  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Старопланински срещи с Еразъм+ Печат
19 декември 2017
8Над 60 ученици и учители от гимназиите в Ловешка и Габровска област се срещнаха на 20 декември 2017 г. в Ловеч, за да дискутират преимуществата на участието в програма Еразъм+ по случай 30 години от създаването на програмата.

erasmusТе се запознаха с преживяванията на участниците в програмата, "посадиха" дърво на Еразъм+ с множество листа-снимки от участие в проекти. Опитахме се с помощта на участниците да отговорим и на редица въпроси: „Каква е равносметката за региона, какъв е приносът на програмата за създаването на по-квалифицирани кадри, къде са тези кадри сега?“ Най-ценното беше споделеният опит, възможностите за сътрудничество между училищата и организациите, които имат голям опит. От кратката равносметка се оказа, че участниците бяха посетили всички, с изключение на две държави, участници в програмата.  Изложбата с материали, създадени по проекти, бързо се опразни. Участниците бяха приветствани от началника на РУО в гр. Ловеч Еленко Начев. Срещата беше организирана от Европейският информационен център “Европа директно” Габрово при Габровската търговско-промишлена палата в партньорство с РСО „Централна Стара планина”, Сдружение „Знание” Ловеч и със съдействието на Регионалните управления на образованието в Габрово и Ловеч.
 
снимки от събитието: тук
 
Източник: „Европа директно“ Габрово
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside