Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс за концепция "Алея на Европа"  
Конкурс за концепция "Алея на Европа" Печат
13 февруари 2014

5Във връзка с предстоящото честване на Деня на Европа – 9 май 2014 г., Представителството на Европейската комисия в България с партньорството на Столична община възнамерява да изгради "АЛЕЯ НА ЕВРОПА", която по иновативен начин да запознава жителите и гостите на град София с политиката на Европейския съюз, правата и задълженията на нейните граждани, както и с интересни природни и културно-исторически факти от държавите членки.

Възложител на конкурса е ЕК, чрез своето представителство в България. Партньор на проекта е Столична община. Организатор и партньор по провеждането на конкурса е Камара на архитектите в България – Регионална колегия София-град.
Конкурсът за идейна концепция за рекламно-информационна „АЛЕЯ НА ЕВРОПА” цели избор на проектант за изработка на проект на база най-добро предложено решение. След приключването на конкурса и избора на проектант ще бъде направена изложба с всички предадени проекти. На класирания на първо място участник ще бъде възложено проектирането на обекта.

Конкурсът е явен, едноетапен.

Право на участие в конкурса (със статут на водещ проектант) имат всички правоспособни архитекти и ландшафтни архитекти, които са се регистрирали за участие.

Информация за участие в конкурса

http://kab-sofia.bg/novini/konkursi/2918-konkurs-za-kontzeptziya-qaleya-na-evropaq

Източник: Европейска комисия

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside