Начало arrow Текущи покани arrow Инфо ден по отворени схеми по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика"  
Инфо ден по отворени схеми по ОП "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" Печат
30 юни 2013

61На 21 юни 2013 г. от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово Областен информационен център - Габрово организира информационен ден на тема "Отворени процедури по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика".

Лектор на семинара ще бъде Николай Тодоров - външен експерт оценител по оперативната програма. По време на информационния ден ще бъдат представени промените в процедура "Енергийна ефективност и зелена икономика" и ПМС 69/11.03.2013 г. Ще бъде презентирана и процедурата "Внедряване на иновации в предприятията", както и предстоящата за обявяване "Технологична модернизация в малки и средни предприятия". Ще има възможност за дискусия и отговори на въпроси по представените схеми.

Моля да потвърдите своето участие до 19 юни 2013 г. на телефон: 066/807-222 или на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Източник: ОИЦ Габрово

62

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside