Начало arrow Текущи покани arrow Младежи могат да се включат в конкурс за интернет постижения  
Младежи могат да се включат в конкурс за интернет постижения Печат
05 март 2013

5-2Състезанието за онлайн постижения е насочено към младите хора, които искат да споделят какво са постигнали, използвайки съвременните медии и интернет. Тази година желаещите да се включат трябва да отговорят на въпросите каква история искате да споделите и как интернет ви помогна да постигнете нещо изключително.

Награди - Участниците ще бъдат разделени в три групи - до девет години, между 10 и 14 години и над 15 години. Победителите във всяка категория ще получат награда. Навършилите 14 години ще имат възможността да станата посланици за безопасен интернет и да присъстват на годишното лятно училище по безопасен интернет в Румъния.

Изисквания и кандидатстване - Деца и младежи от всички страни могат да участват, като напишат кратко есе, създадат система от блогове или направят видео с дължина до две минути, описвайки постиженията си в онлайн пространството.
Материалите задължително трябва да са на английски език. Кандидатурите се подават онлайн на страницата на конкурса заедно с кратко описание на подадения материал.

Краен срок: 15 март 2013 г.
Подробности можете да намерите на интернет страницата на деня за безопасен интернет.

Източник: www.dnevnik.bg

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside