Начало arrow Архив на новините arrow Октомври 2009 arrow Оперативни ръководства за изпълнение на договори, сключени по ОПРКБИ  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Оперативни ръководства за изпълнение на договори, сключени по ОПРКБИ Печат
25 октомври 2009

6Публикувани са Оперативни ръководства за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ по четири операции на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.

1. ОПЕРАТИВНО РЪКОВОДСТВО за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ по Процедура BG161PO003-1.1.02: „Подкрепа за внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги”

2. ОПЕРАТИВНО РЪКОВОДСТВО за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ по Процедура: BG161PO003-2.1.03 „Покриване на международно признати стандарти”

3. ОПЕРАТИВНО РЪКОВОДСТВО за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ по Процедура: BG161PO003-2.1.04 “Технологична модернизация в малки и средни предприятия”.

4. ОПЕРАТИВНО РЪКОВОДСТВО за изпълнение на договори за безвъзмездна финансова помощ по Процедура: BG161PO003-2.1.05 „Технологична модернизация в големи предприятия"

Източник: Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside