Начало arrow Архив на новините arrow Октомври 2009 arrow Удължават програмата за обучение на бизнесмени между ЕС и Китай  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Удължават програмата за обучение на бизнесмени между ЕС и Китай Печат
05 октомври 2009

3Европейската комисия и правителството на Китай взеха съвместно решение да удължат Програмата за обмен и обучение на мениджъри (METP) с още една вълна. Петата група от одобрените за участие в проекта бизнесмени ще започне обучението си през месец май 2010 г.

Mеждуправителствена програма между Европейската комисия и правителството на Китай "EU-China Managers Exchange and Training Program (METP)"  има за цел да подкрепи бизнеса на европейски малки и средни предприятия, като предоставя на мениджъри от Европа (респектвно и България) възможност за обучение от китайски експерти и стаж в китайска компания.
Лансирана през 2006 година като четиригодишна програма, METP предизвика сериозен интерес сред целевата аудитория. Това е и причината организаторите да удължат програмата с още един етап, който да стартира през месец май 2010год.
В понеделник (21 септември) стартира кампанията за набиране на кандидати за участие. Срокът за подаване на документи е 7 януари 2010 г.
Повече информация за програмата и възможностите за участие в нея можете да намерите в прикачените документи - на български и на английски език.

Източник:  Представителство на ЕК

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside