Начало arrow Архив на новините arrow Юли 2009 arrow Изложбата "Евросапиенс" гостува в Смолян  
Изложбата "Евросапиенс" гостува в Смолян Печат
28 юли 2009

Изложбата от карикатури "Евросапиенс" беше едно от събитията по време на джаз фестивала в Смолян. В паралелната програма, организирана от Европа директно Смолян, 24 юли – един от най-горещите дни на лятото, беше посветен на промените в климата на планетата. Площадът на Смолян беше завладян от палатки и щандове с материали за ЕС, знамена и постери в защита на околната среда. Интересът беше много голям. Стартът на деня беше даден в 11 часа, а официалните лица г-жа Зинаида Златанова - Ръководител на Представителството на ЕК в България, кметът на Смоян г-жа Дора Янкова, облечени в рекламни фланелки на кампанията, написаха своите лични обещания за опазване на климата на земята, които ще останат в музея на Смолян.

Изложбата с карикатури беше разположена също на открито, непосредствено в пешеходната зона и това даде възможност на много минувачи да й се насладят. Погледът на нашите водещи карикатуристи от смешната страна на Европейския съюз  допринесе за веселото настроение сред присъстващите.
Децата бяха най-многобройни и най-любопитни сред посетителите на щандовете, рисуваха с ентусиазъм на асфалта знамето на ЕС и неусетно получиха първия си урок как да пазят природата.

eurosapiens  snabdjavane
 И така може да се направи изложба Официалните лица дадоха старт на програмата
 2 3
Много балони и ... ........рисунки на асфалта

На пети август изложбата ще бъде показана в Сливен.

Повече ...

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside