Начало arrow Програми arrow Програми на Общността arrow Програма Интеррег ІVС  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Програма Интеррег ІVС Печат
13 март 2008

Програма Интеррег ІVС е част от цел "Европейско териториално сътрудничество" и обхваща периода 2007-2013 година. Бюджетът на програмата е 321 милиона евро, осигурени от Европейския фонд за регионално развитие. 

Програмата предлага финансиране на всички региони от Европейския съюз, включително Швейцария и Норвегия (регионални и местни власти) с цел обмен и трансфер на знания и добри практики и има два основни приоритета: “Икономика, основана на иновации и знание” и “Околна среда и превенция на риска”.

Тези приоритети отразяват стратегията на Европейския съюз за насърчаване на икономическия растеж и заетостта в изпълнение на Лисабонската и Гьотеборгската стратегии.

Управляващ орган е регионален съвет Север – Па-де-Кале, Франция. 

Програма Интеррег ІVС има един съвместен технически секретариат в Лил, Франция с адрес за кореспонденция: 24 boulevard Carnot, 3rd floor, 59000 Lille, FRANCE, Tel: +33 328 38 11 11, Fax: +33 328 38 11 15, Email : Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите  

Четири информационни точки ще работят в услуга на потенциалните бенефициенти по програмата и те са разположени във Валенсия (Испания); Рощок (Германия); Катовице (Полша); Лил (Франция).   
     
На интернет страницата на програмата може да бъде намерена база данни с проектни идеи и потенциални проектни партньори, а от 1 октомври 2007 оттам могат да бъдат изтеглени документите от пакета за кандидатстване: наръчник по програмата, формуляр за кандидатстване и декларации за съ-финансиране.  

Официална  интернет страница на програмата: www.interreg4c.net

 

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside