Начало  
НАЦИОНАЛЕН МЛАДЕЖКИ КОНКУРС “ДА ГЛАСУВАМЕ ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА!” Печат
26 февруари 2024
posterНационално сдружение на българските Европейски клубове – NABEC организира национален младежки конкурс “Да гласуваме заедно за Европа!”, насочен към българските младежи, за които тези избори ще са първата им възможност за участие като гласоподаватели.

NABEC приканва 16 – 20 годишните младежи в страната да разгърнат творческото си и критично мислене, да дадат простор на своите мечти за по-добро бъдеще и по-добра, и силна Европа, като изложат в авторски плакати и видеоклипове идеи и предложения за активност на европейските избори, 2024.

УСЛОВИЯ

Участниците да бъдат на възраст 16-20 годишни.
Участниците да се регистрират на платформата eu с хаштаг #NABEC-FIRST или директно да използват линка https://together.europarl.europa.eu/en_GB/referral/ghp751671836
Допуска се екипна работа.
Авторите да са съгласни техните материали да бъдат разпространявани.
Материалите да са авторски. Ако след публикуването им, има изявени претенции или спор за авторски права, те ще бъдат свалени от състезанието без предупреждение.
Допуска се участие на автор/екип с повече от един материал.
Екипната работа да е с до 3-ма авторски участници.
Срок за подаване на материалите – до 14 април 2024 г. на ел. адрес: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Награда на публиката

На база събраните likes на качените конкурсни материали в галерия на Facebook профила Nabec First в периода 15 – 30 април 2024 г. 23:59, ще бъде определена наградата на публиката за всяка от категориите.

Награди

Комисията ще излъчи по 3-ма победители, събрали най-много точки във всяка категория.

Обявяване на номинираните материали на 8 май 2024 г.
Обявяване на победителите и връчване на наградите на 22 май 2024 г.,
Пълните условия на конкурса, критериите за оценяване и наградите може да видите в прикачения файл .
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside