Начало arrow Новини arrow Споделете идеите си за Европейската година на младежта  
Споделете идеите си за Европейската година на младежта Печат
13 ноември 2021
3
След приемането на официалното предложение 2022 г. да стане Европейската година на младежта, Европейската комисия призовава младите хора да споделят своите очаквания, интереси и идеи за това, как биха искали да изглежда и какво да постигне европейската година.

Публикуваната анкета е отворена до 17 ноември 2021 г. и ще спомогне за изясняване на темите, видовете дейности, както и на трайното наследство, което младежите искат да видят от Европейската година на младежта.

Европа се нуждае от визия, ангажираност и участие на всички млади хора, за да изгради по-добро бъдеще, което е по-екологосъобразно, по-приобщаващо и цифрово.
С организирането на Европейска година на младежта Европа се стреми да предостави на младите хора повече и по-добри възможности за бъдещето.

Предложена от председателя Фон дер Лайен в речта ? за състоянието на Съюза, Европейската година на младежта ще включва редица прояви и дейности за младите. Идеята е да се насърчат усилията на ЕС, държавите членки, регионалните и местните власти за признаване на усилията на младите хора по време на пандемията, както и подкрепа и ангажиране с младежите, когато излизаме от нея.

По-нататъшни покани през 2022 г. ще дадат възможност да се съберат повече идеи, които да бъдат включени в годината и да се прецени развитието й. Младите хора ще ръководят процеса преди и по време на Европейската година на младежта, за да могат да се възползват максимално от нея.

Можете също да споделите идеите си директно, като изпратите електронно писмо на адрес Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Не пропускайте тази възможност да изразите мнението си!

Краен срок: 17 ноември 2021 г.

Източник: Европейска комисия
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside