Начало arrow Архив на новините arrow Януари 2009 arrow Първа годишна среща на центровете от мрежата EUROPE DIRECT за 2009 г. в България  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Първа годишна среща на центровете от мрежата EUROPE DIRECT за 2009 г. в България Печат
22 януари 2009

Представителството на Европейската комисия в София събра на първа среща на 8 и 9 януари информационните центрове от мрежата Europe Direct в България. Тогава бяха връчени официално договорите за предстоящия четиригодишен период на ръководителите на центровете и представители на приемните структури. Лично ръководителят на представителството на Европейската комисия в София, г-жа Зинаида Златанова приветства участниците от 15 центъра, които ще работят в България. Те бяха одобрени след 3 месечна селекция измежду 41 кандиати. По време на срещата бе обсъдена работната програма на мрежата в България през 2009 г., а г-жа Ингрид Шикова, съветник в Представителството на ЕК представи сновните цели на центровете Europe Direct в България за следващите дванадесет месеца. Планираната от секретариата и ръководството на ЕП информационна кампания за изборите за депутати в Европейския парламент беше представена от г-н Саид Халоу от Информационния офис на Европейския парламент в България. Всички центрове представиха работните си програми за 2009 г., обсъдиха общи инициативи и обмениха добри практики. 

Източник: Europe Direct Габрово

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside