Начало arrow Архив на новините arrow Януари 2009 arrow Европейски център EUROPE DIRECT и през следващите четири години в ГТТП  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Европейски център EUROPE DIRECT и през следващите четири години в ГТТП Печат
22 януари 2009
Габровската търговско-промишлена палата е утвърдена за домакинство на Европейския информационен център за следващия четиригодишен период 2009 – 2012 г. Благодарим за доверието на Представителството на Европейската комисия  и подкрепата на нашите партньори! Надяваме се с тяхна помощ да изпълним амбициозната програма на инфоцентъра.
И през тази година ще продължим чрез бюлетина, сайта, предаванията и публикациите в медиите да представяме информация за Европейския съюз, за неговите политики, за програмите му, за новостите и предизвикателствата.

Europe Direct Габрово ще работи на територията на Габровска и на Ловешка област. Надяваме се с помощта на нашите нови партньори Областна администрация Ловеч и Регионалното сдружение на общините “Централна Стара планина” бързо да станем познати и в Ловешка област, да достигнем до максимално голяма група граждани.

2009 година е годината на избори за Европейски парламент. На тази тема ще бъдат посветени голяма част от дейностите на EUROPE DIRECT Габрово през първата половина на годината. Ще се постараем да Ви дадем максимално полезна информация за функциите, ролята и правомощията на единствената  европейска институция, която се избира пряко от гражданите на Европа. “ТИ РЕШАВАШ” е мотото на кампанията, която ще се опита да Ви убеди, че Вашият глас е важен, че решенията, които взема Европейския парламент зависят от това, кого ще изпратим да ни представя там.

Сред приоритетите за 2009 година на Европейския съюз са творчеството и иновациите, опазването на климата и околната среда и др. На тях сме посветили също редица събития. За всичко предстоящо ще Ви информираме на сайта на Центъра и в електронния бюлетин.

Семейството ни в България се увеличи и вече сме 15 центъра. На новите колеги желаем: “На добър час и ползотворно сътрудничество!”
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside