Начало  
Предстоящо:„Европа в моя град: промяната в Габрово/Севлиево/Трявна“ Печат
03 октомври 2019
9Европейски информационен център „Европа директно“, Областен информационен център – Габрово и Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“ и с активното съдействие на Регионалното управление на образованието - Габрово организират в Габрово, Севлиево и Трявна събития под надслов:

„Европа в моя град: промяната в Габрово/Севлиево/Трявна“

Събитията са от няколко обособени части:
1. Изложба за най-забележителните обекти в градовете, изградени с европейски средства, съпътствана с основни данни за тези обекти.
2. Състезание „Селфи с Европа“ – отбори от градовете трябва да открият обекти, изградени с европейски средства в съответния град, да си направят снимка пред тези обекти. Снимките от всички градове ще бъдат публикувани във фейсбук и публиката ще може да гласува за най-добрата снимка. На датата на събитието за града всеки отбор трябва да представи в рамките на 2 минути информация за един от обектите.  
Победителите ще получат награди.
3. Дискусия и идеи за обекти, които да се изградят в следващия програмен период. Предложенията ще се предоставят на съответната община.
Дати на събитията:
Габрово: 15 октомври 2019 г., Младежка територия на „Имка“ Габрово, ул. Драва № 4;
Севлиево: 16 октомври 2019 г. Актова зала на СУ „Васил Левски“;
Трявна: 17 октомври 2019 г.

Събитията са съфинансирани от Генерална дирекция „Регионална и селищна политика“ (DG REGIO) на ЕК.

Допълнителна информация на фейсбук страниците на „Европа директно“ Габрово , Областен информационен център – Габрово   и  РСО „Централна Стара планина“
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside