Начало arrow Текущи покани arrow Семинар по програма "Опазване на околната среда и климатични промени"  
Семинар по програма "Опазване на околната среда и климатични промени" Печат
19 април 2019
5Министерство на околната среда и водите (МОСВ) организира Откриващо информационно събитие и семинар за създаване на партньорства по програма „Опазване на околната среда и климатични промени“. Събитието, финансирано по линия на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021, ще се проведе на 8 и 9 май в Резиденция „Бояна“, ул. „Витошко лале“ №18.
МОСВ е програмен оператор.

В първия ден участниците ще имат възможност да се информират относно обхвата на програмата и предвидените области на финансиране. Участниците ще се запознаят с потенциални партньори от страните-донори на ФМ на ЕИП.
Във втория ден ще се състоят дискусии, за да бъде дадена възможност за задълбочаване на партньорства, които да станат база за бъдещи съвместни проекти.
 
Регистрацията е отворена до 25 април и се осъществява чрез регистрационна форма, която следва да изпратите по e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите   
Поради ограничения капацитет на залата регистрацията на участниците се осъществява на принципа „първи по ред е първи по право“.

Регистрираните участници ще получат e-mail с потвърждение за тяхната регистрация и дневен ред на събитието.

Регистрационна форма draft_reg_form

Източник: МОСВ
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside