Начало arrow Новини arrow Национална кампания за граждански диалог, посветена на бъдещето на политиката по сближаване  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Национална кампания за граждански диалог, посветена на бъдещето на политиката по сближаване Печат
14 септември 2018
2Граждански диалог под надслов „Бъдеще на Кохезионната политика“ ще се проведе на 17 септември 2018 г. от 13.30 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

С това стартира националната инициатива на мрежата от 28 областни информационни центъра, посветена на дебатите за Многогодишната финансова рамка (МФР) 2021-2027 г. и регламентите за новия програмен период, заедно с отбелязването на 30 годишнината на Кохезионната политика на Европейския съюз.

Срещите в цялата страна ще продължат до края на месец октомври, като в тях участие ще вземат евродепутати, представители на местната власт, академичната общност и бизнеса. Фонд мениджър на финансови инструменти в България ще представи отворените процедури за кандидатстване и възможностите, които дава финансовият инженеринг.
Целта на кампанията е привличане на гражданите за участие в отворен дебат за приноса и потенциала на политиката за сближаване на Европейския съюз, възможностите и специфичните нужди от инвестиции в отделните региони.

Очакваме ви във всеки областен град като детайли ще бъдат обявени в секция „Календар“ на Единния информационен портал www.eufunds.bg и в социалните мрежи.

2-1Националната кампания на Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на ЕСИФ в България се провежда за шеста поредна година и се финансира от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Източник: Министерски съвет
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside