Начало arrow Събития arrow Габровски фирми на панаира в Хановер  
Габровски фирми на панаира в Хановер Печат
06 май 2018
 
7
7
 7
 
 
 
 
 
 
Делегация, организирана от Клъстер Подемна техника, посети Международния панаир за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE`2018, който се проведе в гр. Хановер, Германия, в периода от 23 до 27 април 2018 г.

Това е най-голямото и значимо събитие в областта на индустриалните технологии и оборудване в света.

Делегацията се организира и финансира по проект "Развитие и интернационализация на Клъстер Подемна техника", финансиран по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, и бе ръководена от главния секретар на БТПП Васил Тодоров. В делегацията бяха включени: ректорът на Техническия университет – Габрово проф. Райчо Иларионов, директорът на Института по механика към БАН проф. Васил Кавърджиков, както и представители на фирмите от Габровска област - Подем Габрово ЕООД, Теспом АД, , МВ Янтра АД, Бултраф ЕООД, Балканско ехо ЕООД, Металик БиСиПи АД, Фортуна 1 ЕТ, заедно със Складова техника АД, Нови търговски системи ЕООД и Браншова камара на производителите и търговците на телфери и кранове.
Бяха посетени и експозициите на CeMAT - водещо изложение за интралогистика, като част от Hannover Messe, организирано под мотото „Логистика 4.0 среща Индустрия 4.0“. В рамките на това изложение в сегмента на подемната техника - 342 фирми от цял свят представиха различни модификации на телфери, кранове, ръчни подемни механизми, складова техника, мото и електрокари.
Участниците в делегацията посетиха и щандовете на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, както и на Елпром Харманли, Елпром Троян и Група технология на металите.

Източник: Клъстер Подемна техника
 777
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside