Начало arrow Текущи покани arrow Онлайн курс: Възползвайте се максимално от парите на ЕС за вашия регион или град  
Онлайн курс: Възползвайте се максимално от парите на ЕС за вашия регион или град Печат
20 декември 2017
5Европейският комитет на регионите (COR) е Асамблеята на ЕС на избраните представители на регионалните и местните властни от 28-те държави членки. Нейните 350 членове са гласът на регионите и градовете в ЕС.

От 15.01.2017 г.  COR стартира нов безплатен масов открит онлайн курс (МООК) Възползвайте се максимално от ресурсите на ЕС за Вашия регион или град”.

Курсът ще разглежда настоящите и бъдещите политики и програми на ЕС, както и практически инструменти и примери за наличните възможности за финансиране на регионално и местно ниво. Курсът е на английски, френски и немски език (вижте видеото ).
През първите шест седмици на курса (15 януари – 23 февруари 2018 г.), участниците ще се фокусират върху една конкретна тема на седмица и ще оценяват напредъка си посредством  възлагани задачи и седмичен въпросник.
Времето за обучение ще бъде около  1.5 часа на седмица.
Материалите за курса ще са на разположение онлайн в продължение на една година, така че след изтичането на шестте седмици участниците да могат да продължат да работят с материалите със свое собствено темпо.
5Курсът ще включва видео материали, информационни листи, инфографики и излъчване по интернет на дебати на живо с въпроси и отговори от участниците.
Освен това участниците ще могат да си взаимодействат чрез своите записки в платформата на курса.

Курсът е безплатен, отворен е за всички и е достъпен на всички устройства.

Моля, регистрирайте се тук:
https://cor.iversity.org/

Източник: Европейски комитет на регионите
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside