Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс ПРОМЯНАТА  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Конкурс ПРОМЯНАТА Печат
30 юни 2017
5Конкурсът ПРОМЯНАТА води своето начало от Швеция, а днес се реализира и в други европейски страни, както и в Азия и Африка. Кампанията за набиране на нови кандидати за четвъртото издание на конкурса ПРОМЯНАТА в България е в разгара си - крайният срок е до 18 юли!

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговор-на инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. ПРОМЯНАТА има за цел да подобри живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприе-мачи и им подпомага да осъществят идеите си на практика. Инициативата в България е част от по-мащабното търсене на ПРОМЯНАТА по целия свят, реализирана в международно сътрудничество между Modern Times Group и Reach for Change.
Кандидатства се лесно чрез онлайн формуляр на www.nova.bg/promyanata
Конкурсът е отворен и за физически лица, а за юридическите лица няма изискване за опре-делен брой години дейност или обем управлявани средства.
Награден фонд на ПРОМЯНАТА - 60 000 лв!

Eдин абсолютен победител и четирима финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА за една година. Той включва:
1) Финансова подкрепа: ПРОМЯНАТА ще осигури начален капитал от 30 000 лв. за абсолютния победител и по 15 000 лв. за двамата финалисти с най-много гласове от онлайн гласуването.
2) Професионални съвети и насоки: Победителят и финалистите ще получат менторство, обучения, консултации и инструменти за стратегическо планиране, измерване на социални ефект и ефективно лидерство.
3) Достъп до нашата мрежа: ПРОМЯНАТА ще свърже петимата финалисти с корпоративни партньори и глобална общност от социални предприемачи в 18 държави на 3 континента.
4) Медийно отразяване: Петимата финалисти ще бъдат популяризирани през широката мрежа от медийни канали на Нова Броудкастинг Груп.
Ако имате въпроси относно критериите и апликационната ни форма и/или искате да представите своята идея и да получите обратна връзка - запишете се за консултация с екипа на Reach for Change България - съорганизатор на конкурса!

Всеки желаещ да участва, трябва да се запише на https://calendly.com/daniel-djevelekov/consultation-promyanata/06-22-2017 , като избере подходящ за него свободен ден и час от списъка.

30-минутни индивидуални консултации в betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ 56-58:

22 юни 12:00-18:00
27 юни 12:00-18:00
28 юни 12:00-18:00
06 юли 13:00-18:00
12 юли 10:00-16:00
13 юли 12:00-18:00

Източник: Фондация "Промяната"
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside