Начало arrow Текущи покани arrow Включи се в „Технологии за добри каузи" 2017  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Включи се в „Технологии за добри каузи" 2017 Печат
15 май 2017
4Как да повишим ефективността на нашата работа с помощта на технологиите ще научите от поредицата обучителни уебинари „Технологии за добри каузи“ 2017 г.

Темите на обученията отговарят на различни  предизвикателства пред работещите в сектора: от създаване на база данни, през представяне на резултати и отчети до популяризиране на каузите и мисията на организациите. Включи се, за да придобиеш нови знания и умения за работа със следните продукти: Office 365, Power point, Access, Еxcel.

Създай собствен виртуален офис с Office 365, за да работиш с колеги и партньори по различни проекти, независимо къде се намирате и от какво устройство работите.
Научи как да представяш своята организация пред различни публики чрез ефективни и въздействащи презентации на Power point. Разбери как чрез Access можеш да изградиш завършена система за управление на база от данни. Виж как се обработват и съхраняват списъци от данни, как да извършват изчисления и  как се създават отчети и диаграми чрез Excel, за да улесниш своята работа.
Можеш да се регистрираш както за всички уебинари, така и за част от тях. В календара на инициативата са публикувани линковете за регистрация. Необходима е регистрация за всяко ниво, независимо от темата и броя на провеждане на уебинарите по конкретната тема. Регистрирай се .
До момента благодарение на инициативата „Технологии за добри каузи“ близо 1000 граждански организации са повишили своя технологичен капацитет и са придобили редица нови знания и умения за работа с различни програми.  От 2009 г. насам инициативата се провеждаше в рамките на един ден, посветен на конкретен технологичен продукт. Тази година „Технологии за добри каузи“  има нов формат, за да даде възможност на представители на повече граждански организации да се възползват обученията - максимално удобно и ефективно за тях.
„Технологии за добри каузи“ се реализира от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ с подкрепата на Майкрософт България.

Източник: ФРГИ
4
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside