Начало arrow Архив на новините arrow Юли 2016 arrow Четвърто издание на Европейския парламент на предприятията  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Четвърто издание на Европейския парламент на предприятията Печат
23 юли 2016
4На 13 октомври 2016 г. ще се проведе четвърто издание на Европейския парламент на предприятията (European Parliament of Enterprises ). 
Тази година то ще премине под надслов: „Бизнесът се нуждае от Европа и Европа се нуждае от бизнеса“.
Събитието се организира от ЕВРОПАЛАТИ и се провежда веднъж на всеки две години в сградата на Европейския парламент в Брюксел. Българската търговско-промишлена палата участва в него с бизнес делегация от 17 предприемачи и 8 VIP гости, представители на различни институции от България.
Целта на Европейския парламент на предприятията (ЕПП) е да се постигне по-добро разбиране от страна на европейските законодатели на нуждите и предизвикателствата, с които ежедневно се срещат предприемачите. Над 750 представители на бизнеса от 45 страни от Европа ще имат възможността да бъдат членове на Европейския парламент за един ден.
От ЕПП ще запознаят присъстващите с ролята на всяка институция в законодателния процес. Фирми от различни сектори на икономиката ще дискутират четири основни теми в рамките на Европейския парламент на предприятията и ще вземат важни решения, касаещи бизнеса.
Сред темите тази година са: търговия, вътрешен пазар, кръгова икономика и миграция. Целта на тази дискусия е да се подпомогне определянето на ключовите за бизнеса аспекти по отношение на новото европейско законодателство.
Желаещите да вземат участие в мероприятието, могат да се обръщат към: БТПП - дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или тел.: 02 8117 494, 8117 421.
БТПП ще информира допълнително за условията за участие и програмата на събитието.

Източник: БТПП
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside