Начало arrow Архив на новините arrow Юли 2008 arrow Информация от Габровската търговско-промишлена палата  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Информация от Габровската търговско-промишлена палата Печат
19 юли 2008
Във връзка с публикуваните покани за кандидатстване по ОП “Развитие на човешките ресурси” и ФАР BG 2006/018-343.10.01 - Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта (фаза 3), Габровската търговско-промишлена палата уведомява всички потенциални бенефициенти, че от 2002 г. на територията на Палатата функционира клон на Националния център за професионална квалификация в системата на БТПП. Центърът е най-голямата обучителна организация в страната с над 20 клона, разположени в регионалните търговско-промишлени палати/камари, всеки от които има самостоятелен лиценз.

Клонът в Габрово има лицензирани над 50 професии. От 2002 г. са обучени над 800 човека по професиите счетоводител, оператор на компютър, сервитьор-барман, озеленител, готвач, икономист-мениджър, външни облицовки и настилки, сътрудник малък бизнес, предприемачество и т.н. Пълният списък на професиите и специалностите, за които НЦПО има лиценз, може да бъде намерен на сайта на Националната агенция за професионално образование и обучение www.navet.government.bg и на ГТПП на адрес: www.chamber-gabrovo.com
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside