Начало arrow Новини arrow Кампания „Европа в моя регион 2017“  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
БюлетинКампания „Европа в моя регион 2017“ Печат
19 април 2017
3С над 200 дни на отворените врати България се включва в кампанията „Европа в моя регион 2017“.

Събитията ще се проведат през април и май 2017 година във всички области на страната. Повече от 350 вече реализирани и все още в процес на изпълнение проекти ще отворят вратите си за посетители. Участниците в дните на отворени врати ще имат възможността да научат повече са позитивния ефект на средствата от ЕС в България върху развитието на регионите и да споделят знания и опит.

Събитията са неразделна част от Националната информационна кампания „Обединени за Европа“ на мрежата от 28 Областни информационни центрове за популяризиране на ЕСИФ. Планираните дейности в България са със специален фокус върху 10-тата годишнина от членството на страната в ЕС, както и 60-тата годишнина на Европейския социален фонд (ЕСФ) и 6-тата годишнина от създаването на мрежата от 28 информационни центрове за ЕСИФ.

На 12 май Областните информационни центрове в София, Видин, Русе, Пловдив, Варна и Бургас ще проведат едновременно публични събития посветени на 60-тата годишнина на ЕСФ. На тях ще бъдат представени множество успешни проекти, реализирани по трите оперативни програми, финансирани от ЕСФ - ОП „Добро управление“, ОП „Развитие на човешките ресурси“, ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“.

Подробна информация за всички събития по места можете да намерите тук .   

Източник: Министерски съвет
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside