Начало arrow Текущи покани arrow Проектни предложения по Национална програма за младежта  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Проектни предложения по Национална програма за младежта Печат
15 март 2017
55Министерство на младежта и спорта  обяви стартиране на процедура за набиране на проектни предложения по Национална програма за младежта (2016 – 2020) за 2017 година.

Подпрограма 2
– Национални младежки инициативи и кампании, по следните тематични области:
Тематична област 1. Младежко доброволчество и участие в доброволчески инициативи – за проектни предложения с продължителност 6 месеца и максимална стойност на финансово подпомагане 8000 лв.;
Тематична област 2. Развитие и признаване на младежката работа - за проектни предложения с продължителност 6 месеца и максимална стойност на финансово под-помагане 8000 лв.;
Тематична област 4. Активизиране на младите хора в малките населени места - за проектни предложения с продължителност 6 месеца и максимална стойност на финансово подпомагане 6000 лв.;
Тематична област 5. Младежко предприемачество - за проектни предложения с продължителност 6 месеца и максимална стойност на финансово подпомагане 8000 лв.;
Тематична област 6. Европейски политики и председателство на България на Съвета на ЕС - за проектни предложения с продължителност 6 месеца и максимална стойност на финансово подпомагане 15000 лв.

Проектните дейности могат да се реализират в периода 01 юли 2017 г. – 31 март 2018 г., за всички тематични области, като кандидатстващата организация самостоятелно преценява в кой период ще реализира своя проект.

3В настоящата процедура участие могат да вземат неправителствени организации, осъществяващи дейност в обществена полза и неформални младежки групи.
Предложенията следва да бъдат изготвени съгласно изискванията на Наредба № 5 от 11.08.2016 г. за условията и реда за финансово подпомагане на проекти по национални програми за младежта, Национална програма за младежта (2016 – 2020) и Насоките за кандидатстване за 2017 година.

Проектите се подават в деловодството на Министерство на младежта и спорта, в срок до 07.04.2017 година,
а също така по куриер или по пощата на адрес:
град София 1040,
бул. Васил Левски № 75.
Подадените по куриер или по поща проекти, трябва да бъдат доставени в ММС не по-късно от 12.04.2017 г., като важи датата на пощенското клеймо, която не трябва да е по-късна от 07.04.2017 г.!
Формулярите за кандидатстване, както и подробна информация, може да получите на интернет страницата на Министерство на младежта и спорта http://mpes.government.bg/ , интернет страницата на Национална информационна система за младежта http://nism.bg или по електронна поща Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Източник: Министерство на младежта и спорта
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside