Начало arrow Текущи покани arrow Информационен ден по Програма „ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА“ 2014 - 2020  
Информационен ден по Програма „ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА“ 2014 - 2020 Печат
31 януари 2017
7На 16 февруари 2017 г. в хотел Бест Уестърн Хотел Експо, бул. Цариградско Шосе 149, гр. София ще се проведе национален информационен ден във връзка с предстоящото обявяване на Третата покана за набиране на проектни предложения по Програма за междурегионално сътрудни-чество „ИНТЕРРЕГ ЕВРОПА“ 2014-2020.
Поканата ще бъде отворена в периода от 1 март до 30 юни 2017 г.

Информационният ден се организира от Съвместния секретариат на програмата и ГД „Управление на териториалното сътрудни-чество“, Министерство на регионалното развитие и благоустройството.
Поканени да участват в информационния ден са всички заинтересовани организации и институции.
Желаещите да участват в събитието следва да попълнят електронен регистрационен формуляр за участие най-късно до 13 февруари 2017 г. За участие се допускат максимум до двама представители от дадена институция/организация. При изчерпване на капацитета на залата, регистрацията ще бъде автоматично прекратена преди крайния срок за регистрация!

Работен език на семинара: презентации на английски и български език с осигурен превод за въпроси и дискусии.
Всички, които желаят да участват като партньори в проектите в третата покана за предложения и да получат индивидуална консултация от представителите на Съвместния секретариат в рамките на информационния ден следва да:
1. попълнят електронния регистрационен формуляр за участие в събитието
2. се регистрират на интернет страницата на програмата на: http://www.interregeurope.eu/account/registration/index/
3. опишат своята проектна идея и да поискат консултация на информационния ден.
 Потвърждение за провеждане на индивидуална консултация се изпраща от Съвместния секретариат до кандидатите.
 
Преди изпращане на проектната идея се препоръчва извършване на самооценка, чрез попълване на следната форма: http://www.interregeurope.eu/self-assessment/ .

За допълнителна информация относно организацията на предстоящото събитие може да се обръщате към:

Ирина Рангелова, държавен експерт от отдел „Програми за европейско териториално сътрудничество и добросъседство“, Главна дирекция „Управление на териториалното сътрудничество“, тел. 02 9405 596, ел. поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Десислава Михайлова – старши експерт от отдел „Програми за европейско териториално сътрудничество и добросъседство“, Главна дирекция „Управление на териториалното сътрудничество“, тел. 02 9405 696, ел. поща: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

Дневен ред за 16 февруари 2017 г.     

Източник:
МРРБ
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside