Начало arrow Текущи покани arrow Покана по Програма “Еразъм+”, сектор Младеж  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Покана по Програма “Еразъм+”, сектор Младеж Печат
15 януари 2017
55Център за развитие на човешките ресурси публикува Националната покана за кандидатстване по КД2, „Стратегически партньорства за обмен на добри практики", сектор „Младеж", с краен срок за кандидатстване 2 февруари 2017 г., 13:00 часа българско време.

Текстът на поканата е достъпен на страницата на програмата .
Към поканата за кандидатстване, като линкове, са публикувани всички необходими документи.

През 2017 г., в зависимост от целите на Стратегическото партньорство, проектните предложения са разделени на два типа:
1. Стратегически партньорства за подкрепа на иновациите. - Проекти, насочени към разработване на интелектуални продукти и/или разпространение на новаторски или съществуващи иновативни идеи. Кандидатите в този тип Стратегически партньорства ще имат възможност да кандидатстват по всички възможни бюджетни пера, валидни за дейността.
2. Стратегически партньорства за обмен на добри практики. - Основна цел на този тип проекти е да се даде възможност на организациите да развиват и укрепват своя капацитет, да повишават способността си за рабо-та на международно ниво чрез споделяне на идеи, методи и добри практики. В този тип проекти бюджетните пера „Интелектуални продукти" и „Събития за разпространение на резултатите" отпадат. В стратегическите партньорства за обмен на добри практики също могат да се създават крайни продукти, като финансирането за тях, както и разпространението на резултатите по дейностите на проекта ще се осъществяват чрез бюджетното перо „Управ-ление и изпълнение на проекта".

През 2017 г. поканите за кандидатстване за съответния тип Стратегически партньорства, сектор Младеж, са разпределени както следва:
2 февруари 2017 г. – Покана за подаване на проектни предложения за „Стратегически партньорства за обмен на добри практики";
26 април 2017 г. – Покана за подаване на проектни предложения за „Стратегически партньорства за подкрепа на иновациите";
4 октомври 2017 г. – Покана за подаване на проектни предложения за „Стратегически партньорства за обмен на добри практики".

Източник: ЦРЧР
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside