Начало arrow Събития arrow Заключителна годишна среща на центровете „Европа директно“  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Заключителна годишна среща на центровете „Европа директно“ Печат
15 януари 2017
7На 20-21 декември 2016 г. в Дома на Европа в София се проведе заключителната конференция на центровете „Европа директно“ в България.

„Възможна ли е реализация на младите хора в България? Може ли да се прави успешен бизнес? – на тези и много други въпроси трябваше на отговорят центровете в България в събитията си, под надслов „Мисията е възможна“.
Бяха представени много успели млади хора, завършили образованието си в чужбина и завърнали се в България или родното си място, , които имат успешна кариера.7

В изготвения клип „Мисията е възможна“ може да видим мотивите на тези млади хора да останат в България: „Нямаше да ми е толкова интересно“, „Ще оставиш нещо за поколенията“, „Никога не съм чувствала, че там е моят дом“, „Тук са ми корените, искам да остана да живея и да се развивам в България“ и много други. Каквито и да са личните мотиви на участниците, те ни показват, че мисията да живееш, работиш и се развиваш в България, да сбъдваш мечтите си и да бъдеш полезен на другите е МИСИЯ ВЪЗМОЖНА.

Освен представители на центровете на конференцията в София присъстваха и активни млади хора, които в откровена дискусия помежду си трябваше да споделят своето мнение за ролята на младите хора в ЕС. Габрово беше представено от трима студенти от Техническия университет.

Източник:
Европа директно - Габрово

7-27-3
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside