Начало arrow Събития arrow Заключителна годишна среща на центровете „Европа директно“  
Заключителна годишна среща на центровете „Европа директно“ Печат
15 януари 2017
7На 20-21 декември 2016 г. в Дома на Европа в София се проведе заключителната конференция на центровете „Европа директно“ в България.

„Възможна ли е реализация на младите хора в България? Може ли да се прави успешен бизнес? – на тези и много други въпроси трябваше на отговорят центровете в България в събитията си, под надслов „Мисията е възможна“.
Бяха представени много успели млади хора, завършили образованието си в чужбина и завърнали се в България или родното си място, , които имат успешна кариера.7

В изготвения клип „Мисията е възможна“ може да видим мотивите на тези млади хора да останат в България: „Нямаше да ми е толкова интересно“, „Ще оставиш нещо за поколенията“, „Никога не съм чувствала, че там е моят дом“, „Тук са ми корените, искам да остана да живея и да се развивам в България“ и много други. Каквито и да са личните мотиви на участниците, те ни показват, че мисията да живееш, работиш и се развиваш в България, да сбъдваш мечтите си и да бъдеш полезен на другите е МИСИЯ ВЪЗМОЖНА.

Освен представители на центровете на конференцията в София присъстваха и активни млади хора, които в откровена дискусия помежду си трябваше да споделят своето мнение за ролята на младите хора в ЕС. Габрово беше представено от трима студенти от Техническия университет.

Източник:
Европа директно - Габрово

7-27-3
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside