Начало arrow Събития arrow Обща годишна среща на центровете „Европа директно“  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Обща годишна среща на центровете „Европа директно“ Печат
01 ноември 2016
6От 17 до 19 октомври 2016 г. в Мадрид представители на повече от 500 Europe Direct информационни центрове участваха в Обща годишна среща, която е последната за този програмен цикъл на центровете. Представител на „Европа директно“ Габрово в срещата беше ръководителят му Галина Михнева.

В програма бяха включени множество теми в различните работни групи, които са от значение за по-добра комуникация политиките на ЕС – 10-те приоритета на ЕК, планът Юнкер, миграция, образование, работа в мрежа и много други. Ръководителите на центровете от мрежата имаха възможност в пряк диалог с представители на различни Генерални дирекции на ЕК да споделят своя опит, да коментират настроенията на гражданите в регионите, в които работят. Две габровски събития – Лагерът за иновации и „Диалог с гражданите“ бяха дадени като отличен пример в изказването на представителя на Комитета на регионите пред пленарната сесия.

През следващата година предстои планирането на новия програмен цикъл за центровете и една от коментираните тема беше по-ефективната им организация.

Снимки от срещата

Източник: Европа директно - Габрово

 66
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside