Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс “Доброволческа инициатива 2016”  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Конкурс “Доброволческа инициатива 2016” Печат
16 октомври 2016
5ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО ежегодно мобилизира за добри дела милиони европейци! ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО насърчава солидарност, диалог и социално включване!

За шеста поредна година Фондация Лале и Национален Алианс за Работа с Доброволци обявяват традиционния конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи, реализирани в България.


В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2016 година са организирали доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени по резултатите, значението за хората в общността; броя и характеристиките на участниците; значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците; финансовата ефективност.
Отличените инициативи ще бъдат определени от Анета Милкова, член на Управителния съвет на БНТ, Алексей Лазаров, главен редактор на вестник Капитал и Огнян Златев, ръководител на Представителство на Европейската комисия в България.

Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от Интернет страницата на Фондация Лале или получен по електронна поща след заявка.

5-2Очакваме номинации до 31 октомври 2016 на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени с почетна грамота и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на Интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци и Фондация Лале в средата на ноември 2016.
Наградите ще бъдат обявени на публична церемония в началото на месец декември 2016 година.

Конкурсът се организира ежегодно, от 2010 година, с цел да покаже на обществото добрите инициативи и да отдаде признание на хилядите доброволци в България.

Източник:
Фондация Лале
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside