Начало arrow Текущи покани arrow Конкурс “Доброволческа инициатива 2016”  
Конкурс “Доброволческа инициатива 2016” Печат
16 октомври 2016
5ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО ежегодно мобилизира за добри дела милиони европейци! ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО насърчава солидарност, диалог и социално включване!

За шеста поредна година Фондация Лале и Национален Алианс за Работа с Доброволци обявяват традиционния конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи, реализирани в България.


В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2016 година са организирали доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени по резултатите, значението за хората в общността; броя и характеристиките на участниците; значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците; финансовата ефективност.
Отличените инициативи ще бъдат определени от Анета Милкова, член на Управителния съвет на БНТ, Алексей Лазаров, главен редактор на вестник Капитал и Огнян Златев, ръководител на Представителство на Европейската комисия в България.

Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от Интернет страницата на Фондация Лале или получен по електронна поща след заявка.

5-2Очакваме номинации до 31 октомври 2016 на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени с почетна грамота и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на Интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци и Фондация Лале в средата на ноември 2016.
Наградите ще бъдат обявени на публична церемония в началото на месец декември 2016 година.

Конкурсът се организира ежегодно, от 2010 година, с цел да покаже на обществото добрите инициативи и да отдаде признание на хилядите доброволци в България.

Източник:
Фондация Лале
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside