Начало arrow Текущи покани arrow Видео обучения за работа с ИСУН 2020 са достъпни онлайн  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Видео обучения за работа с ИСУН 2020 са достъпни онлайн Печат
27 август 2016
4-1Поредица видео материали, посветени на Информационната система за управление и наблюдение (ИСУН 2020), ще бъдат на разположение на всички нейни ползватели в официалния видеоканал на eufunds в YouTube.

Клиповете обхващат целия процес на работа с платформата – от началната регистрация на потребител, подаването на проектно предложение за финансиране до отчитането на одобрения проект. Първите обучителни материали вече са достъпни онлайн, като до края на м. август ще бъде публикуван пълният набор клипове.

4През настоящия програмен период 2014-2020 г. електронното кандидатстване и отчитане на проекти чрез системата ИСУН 2020 е задължително за всички потенциални и настоящи бенефициенти по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
В подкрепа на кандидатите и бенефициентите функционират „хелп-деск“ в дирекция „Централно координационно звено“ на Министерския съвет, както и офисите на координираната от нея Мрежа от 28 информационни центъра за популяризиране от ЕСИФ.
До момента като най-значимо затруднение в работата със системата се отчита подаването на проектни предложения в последния възможен срок. В този връзка основната препоръка към кандидатите е при наличие на готовност да подават своите предложения възможно най-рано.  

Източник:
www.eufunds.bg
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside