Начало arrow Архив на новините arrow Март 2008 arrow Конкурс "Слънцето грее еднакво за всички"  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Конкурс "Слънцето грее еднакво за всички" Печат
22 февруари 2008

Представителството на Европейската комисия в България удължава крайния срок за изпращане на материали в конкурса за снимка "Слънцето грее еднакво за всички" до 11 април 2008 година.

Конкурсът е посветен на Европейската година на междукултурния диалог 2008. Право на участие в него имат български граждани на възраст между 12 и 19 години.

Снимката трябва да носи в себе си послание, свързано с Европейската година на междукултурния диалог 2008. Инициативата цели да подтикне младите хора към опознаване на различни културни традиции, създаване на нови контакти и приятелства, обмен на знания в името на взаимното разбирателство, уважение и толерантно съжителство. Темата дава свобода на въображението и широко поле за изява на представите за взаимодействие и диалог с култури, различни от нашите.

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ идеята и посланието, което участникът  иска да отправи. Снимките ще бъдат оценявани по следните критерии - интерпретация на темата; креативност и оригиналност; яснота на посланието; универсалност на посланието; способност да се ангажира вниманието на зрителя.

Ще бъдат присъдени първа награда – огледално рефлексен дигитален фотоапарат, втора и трета награда – дигитални фотоапарати.

Краен срок за изпращане на материалите  в конкурса – най-късно до петък, 11 април 2008 година (важи датата на пощенското клеймо).

Обявяването на резултатите от конкурса и награждаването на победителите ще се състои на 9 май 2008.

Регламентът на конкурса можете да изтеглите оттук

Формулярът за участие можете да изтеглите оттук

Регламентът на конкурса, както и формуляра за участие са достъпни на интернет-страницата на Представителството на ЕК на следния адрес http://ec.europa.eu/bulgaria/press_corner/news/170308-photo_bg.htm .
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside