Начало arrow Текущи покани arrow Стани доброволец в европейските информационни мрежи  
Стани доброволец в европейските информационни мрежи Печат
31 март 2016
7-1


Информационният център "Европа Директно" - София, Центърът за развитие на човешките ресурси, Европейският потребителски център - България, EURES - България, Enterprise Europe Network - България и EURAXESS - България

обявяват конкурс "Доброволец в европейските информационни мрежи 2016"

Право на участие имат всички студенти, записани минимум във втори курс към датата на обявяване на конкурса, във висши учебни заведения на територията на България.

Конкурсът се провежда на 2 етапа:
1) Изпращане на документи за участие:
- Europass автобиография на български или английски език, придружена от снимка;
- Мотивационно писмо на английски език (до 300 думи).
Документите за кандидатстване трябва да бъдат изпратени на електронен адрес:
Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите в срок до 17:30 ч. на 13 май 2016 г.
2) Провеждане на събеседване с преминалите първия етап кандидати
 Събеседването с преминалите оценката по документи кандидати ще се състои в периода 17-19 май 2016 г. в офиса на ИЦ „Европа Директно"- София на ул. „Г. С. Раковски" 101, София 1000.

Журито е съставено от представители на информационните мрежи, организатори на конкурса.
Критериите, по които ще бъдат оценявани кандидатите, са: Общи познания за ЕС; Отлично владеене на английски език - писмено и говоримо (предимство е владеенето и на втори чужд език);  Добри комуникационни умения; Умения за работа в екип; Креативност; Организационни умения;  Готовност за работа с различни целеви групи;  Отлична компютърна грамотност.

Предоставените от участниците лични данни ще служат само за целите на конкурса и в съответствие със Закона за защита на личните данни няма да бъдат предоставяни на трети страни.

С изпращане на документите за участие в конкурса участниците декларират, че са запознати и приемат условията на конкурса.

Източник: Европейски потребителски център - България
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside