Начало arrow Архив на новините arrow Юли 2014 arrow Летен лагер “Ние познаваме правата си”  
Летен лагер “Ние познаваме правата си” Печат
31 юли 2014

5За втора година един от летните лагери на Сдружение „ИМКА” Габрово беше по-различен. Той се проведе под надслов „Ние познаваме правата си”.

В периода 14-18 юли 2014 г. заедно с интересните развлекателни и забавни игри и спортните занимания децата се запознаха с правата си, научиха много за страните-членки на ЕС.

В програмата под формата на опознавателни, ролеви и забавни игри на открито и закрито, свързани с правата на децата; спортни занимания, рисуване на асфалт и др. около 20 деца на възраст от 7 до 12 год. научиха много за правото си на образование, на дом и семейство, а заедно с обучението за работа в екип те изготвиха презентации за страни-членки на ЕС.
Лошото време не им попречи да покажат наученото пред приятелите си и обществеността на града с представяне в градинката до театъра и в дългата повече от 50 метра рисунка с "техните права".

Всички участници получиха много награди за показаните знания.

Летния лагер се проведе от "ИМКА" Габрово и Европейски информационен център "Европа директно" Габрово към Габровската търговско-промишлена палата.

Източник: Европа директно Габрово

55

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside