Начало arrow Архив на новините arrow Март 2014 arrow Европейска младежка конференция – как можете да се включите онлайн  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Европейска младежка конференция – как можете да се включите онлайн Печат
14 март 2014

3Хиляди млади хора от училища, университети и младежки организации се записаха за участие в конференцията EYE2014 през май, която ще обсъди приноса и идеите на младото поколение за бъдещето на Европа. За всички онези, които няма да могат да присъстват лично в Страсбург, но искат да се включат в дебата, Европейският парламент предлага възможности за участие онлайн.

Парламентът осигурява излъчване на живо в Интернет на семинари, дискусии и представления в рамките на конференцията. Водещите на семинарите ще подберат най-добрите въпроси и коментари в Twitter и ще ги включат за обсъждане на живо.

На големи екрани в Страсбург ще бъдат излъчвани дискусиите на конференцията. Парламентът ще предостави мобилно приложение на участниците, съдържащо пълна информация за проявите, включително персонализирана програма и карти, както и биографиите на всички поканени да направят изказвания.

Европейският парламент винаги е бил сред най-напредналите институции от гледна точка на използването на Интернет и социалните мрежи за осъществяване на комуникация с хората. Близо 70% от депутатите разполагат със собствена Интернет страница, а повече от 60% имат присъствие в социални мрежи като Facebook и Twitter. Към момента Парламентът има 1,3 милиона почитатели във Facebook, което го поставя на първо място по този показател сред парламентарните институции по света.

Европейската младежка конференция ще се проведе от 9 до 11 май 2014 г.

Източник: Европейски парламент

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside