Начало arrow Архив на новините arrow Март 2014 arrow Регионален дебат за Европа  
EUROPE DIRECT
Начало
Европейски избори
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
GDPR
Декларацията за поверителност на личните данни на ГТТП
Регионален дебат за Европа Печат
14 март 2014

6В периода 4 - 6 Март 2014 г. в град Правец, се състоя обучение по комуникационни умения на представители на центровете „Европа директно“ и младежки екип "Европа" под мотото „Регионален дебат за Европа“.

Събитието бе открито от ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев. Европа директно – Габрово беше представена от Галина Михнева и Ганка Бакалова. Обучението по комуникационни умения беше проведено от Ликора ООД и включваше модули за публично говорене, комуникация в проблемни ситуации, асертивност и език на тялото, управление на стреса и емоциите. На срещата бяха представени и предстоящите комуникационни събития на Европейската комисия в страната, „Europe around the corner“, „EU online guide“ и тенденциите в нагласите за гласуване на тазгодишните избори за Европейски парламент. Беше представен и проект „Share Europe Online“, който представлява новата комуникационна политика на европейските институции чрез социалните медии за улесняване на общуването с гражданите, специфика и добри и лоши практики в масовото разпространение на информация чрез социалните медии ("going viral"). Обсъдени бяха предстоящите събития на центровете "Европа Директно" и информационната кампания за предстоящите избори за Европейски парламент.

Източник: Европа директно Габрово

6

6

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside