Начало arrow Събития arrow Тема на м. април 2015 - Здраве  
EUROPE DIRECT
Начало
Новини
Събития
Текущи покани
Програми
Услуги на центъра
Въпроси
Контакт
Библиотека
Фотогалерия
Архив на новините
Видео
Аудио
Мисия възможна!
План "Юнкер"
Обща информация Обща информация
Новини
Медии
Инф. материали
Полезни връзки
Анкета
Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение! Използвали ли сте информационен център на Europe Direct наскоро? Искаме да чуем вашето мнение!
Последни новини
Партньори
ГТТП - Приемна структура ГТТП - Приемна структура
Дарик Радио Габрово - медиен партньор Дарик Радио Габрово - медиен партньор
Вестник Вестник "100 Вести" - медиен партньор
БюлетинТема на м. април 2015 - Здраве Печат
15 април 2015
7Здравеопазването е основно човешко право. Когато международната общност определи Целите на хилядолетието за развитие през 2000 г., много от тях пряко или косвено бяха свързани със здравето.


Въпреки това напредъкът в тази област - особено що се отнася до здравето на жените и децата - в много страни е бавен. Така че нещата не се развиха точно според плана. Как можем да се поучим от случващото се и да излезем от порочния кръг, в който бедността води до влошаване на здравето, а лошото здравословно състояние е свързано с бедността?  

Прочетете повече

Участвайте в четвъртата част на фотоконкурса, вдъхновен от Европейската година за развитие. Изпратете Вашата снимка по темата заедно с формуляр за участие и можете да получите покана да направите фоторепортаж от пленарно заседание на ЕП в Страсбург.
Можете да изпратите снимката си и заявката за участие на имейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите . Крайният срок за снимки по четвъртата тема – „Здраве“, е 30 април в полунощ централноевропейско време.

Източник:
Официален сайт на ЕГ 2015
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside