Начало arrow Събития arrow Тема на м. април 2015 - Здраве  
Тема на м. април 2015 - Здраве Печат
15 април 2015
7Здравеопазването е основно човешко право. Когато международната общност определи Целите на хилядолетието за развитие през 2000 г., много от тях пряко или косвено бяха свързани със здравето.


Въпреки това напредъкът в тази област - особено що се отнася до здравето на жените и децата - в много страни е бавен. Така че нещата не се развиха точно според плана. Как можем да се поучим от случващото се и да излезем от порочния кръг, в който бедността води до влошаване на здравето, а лошото здравословно състояние е свързано с бедността?  

Прочетете повече

Участвайте в четвъртата част на фотоконкурса, вдъхновен от Европейската година за развитие. Изпратете Вашата снимка по темата заедно с формуляр за участие и можете да получите покана да направите фоторепортаж от пленарно заседание на ЕП в Страсбург.
Можете да изпратите снимката си и заявката за участие на имейл: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите . Крайният срок за снимки по четвъртата тема – „Здраве“, е 30 април в полунощ централноевропейско време.

Източник:
Официален сайт на ЕГ 2015
 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside