Начало arrow Архив на новините arrow Ноември 2012 arrow Building Service Engineering – нов проект на ГТПП по програма Леонардо да Винчи  
Building Service Engineering – нов проект на ГТПП по програма Леонардо да Винчи Печат
08 ноември 2012

8-1“Building Service Engineering” е наименованието на новия проект за трансфер на иновации от програма Леонардо да Винчи, по който Габровската търговско-промишлена палата започна работа.
8-2Водеща организация е Областна администрация Кьолн, Германия – Отдел “Професионално обучение и Европейски проекти” с активното участие на специалистите от Центъра за енергийни компетентности при Adolf-Kolping-Berufskolleg от гр. Харем. Центърът е създаден още през 1974 г. и обучава специалисти в областта на енергийната ефективност във всичките й аспекти – при строителството и поддръжката на сградите, отопление/охлаждане, осветление и цялостна електрическа инсталация в сградата, алтернативни източници на енергия и др. Той притежава богата материална и изследователска база.
Целта на проекта е да се създаде Матрица на компетентностите по тази нова професия и да се провери приложимостта й чрез практики в чужбина на обучавани по тази или близка специалност.
Партньори по проекта, освен Габровската търговско-промишлена палата, са и  представители на две обучаващи организации от Испания, от Финландия и др.

Снимки: http://europedirect-gabrovo.info/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=29&func=viewcategory&catid=115

Източник:Габровска ТПП

 
Webdesign by Webmedie.dk Ny hjemmeside